Restaurantgids

Een overzicht van de beste restaurants in de buurt

Eten brengt ons samen. Of het nu een zelfbereide maaltijd is of een luxe driegangen diner, door samen aan tafel te zitten komen gesprekken op gang. Walcheren kent een overvloed aan goede eetgelegenheden; van een eetcafé tot de lokale visboer en van een bistro tot een Bib Gourmant (Guide Michelin). Hoe kort of lang uw verblijf ook is, het is altijd prettig om tips te krijgen voor een passend diner. Daarom hebben wij, in samenspraak met onze vaste gasten, een aantal restaurants geselecteerd waarbij wij er zeker van zijn dat u zult genieten van al het heerlijks dat Zeeland culinair te beiden heeft.

Bij de volgende favorieten krijgt u, op vertoon van een Villa Magnolia gastenkaart (te verkrijgen bij uw gastheer/gastvrouw), namens ons een aperitief aangeboden indien u een diner van tenminste twee gangen bestelt. De geselecteerde restaurants helpen u ook graag indien u specifieke (dieet-)wensen heeft. Laat het ons vooral weten indien wij u kunnen helpen bij het maken van tafelreserveringen..

Restaurantgids

De Visbar, Domburg

Dit restaurant in het centrum van Domburg serveert verse vis en fantastische oesters in een moderne setting. Het restaurant is voor lunch en diner geopend. Hier krijgt u echt waar voor uw geld.
Ooststraat 6
4357 BE Domburg
Tel: 0118-584434
www.visbardomburg.nl

Restaurant het Badpaviljoen, Domburg

Het Badpaviljoen is een exclusief restaurant in de duinen van Domburg. Het restaurant is lid van de Jeunes Restaurateurs d'Europe en daarmee staat het Badpaviljoen garant voor talent en passie. Het restaurant is over het algemeen iedere dag vanaf 11.00 uur geopend.
Badhuisweg 21
4357 AV Domburg
Tel: 0118-582405
www.hetbadpaviljoen.nl

Strand 90, Domburg

Dit strandpaviljoen is gedurende het seizoen open vanaf 11:00 om te laten genieten van heerlijke visgerechten en smaakvolle pasta's. Het paviljoen heeft een samenwerkingsverband met Veuve Cliquot en deze champagne is dan ook de ideale start van een heerlijke maaltijd.
Duinovergang De Watertoren, Domburg
5357 ZG Domburg
Tel: 0118-586650
www.strand90.nl

't Waepen van Veere, Veere

't Waepen van Veere is sinds 1972 een waar begrip op Walcheren. Het restaurant staat bekend om haar heerlijke kreeftgerechten, die worden opgebouwd rondom de vers gevangen Oosterschelde kreeft. Het restaurant werkt met lokale producten en de kaart wordt sterk beïnvloed door wat er die dag gevangen is. 't Waepen serveert in het jachtseizoen ook exclusie wild. We kunnen u dit restaurant van harte aanbevelen. 't Waepen is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00 (in de winter sluit de keuken om 20:30)
Markt 23-27
4351 AG Veere
Tel: 0118-501231
www.waepen.nl

De Werf, Veere

In De Werf is alles binnen handbereik: Grand Café, verwarmd terras, horloges, sieraden, dames- en herenmode, woonaccessoires, prentenkabinet, luxe cadeau’s en beeldentuin. Gesitueerd op de mooiste plek van de stad Veere. In onze bijzondere tuin heb je een magnifiek panorama op het stadje Veere. De werf is dagelijks geopend vanaf 11.00 (tot juni dinsdagen gesloten)
Bastion 2
4351 BG Veere
Tel: 0118 502 105
www.dewerf.nl

De Gespleten Arent, Middelburg

De Gespleten Arent in het centrum van Middelburg is een befaamd restaurant waar prachtige, moderne gerechten op basis van lokale producten worden geserveerd. Het restaurant staat bekend om haar Oosterscheldekreeft menu maar kent genoeg variatie. In 2014 ontving het restaurant een Bib Gourmand. Het restaurant is geopend van maandag tot zaterdag, van 18:00-21:00. Op zondag is dit restaurant gesloten.
Vlasmarkt 25-27
4331 PC Middelburg
Tel: 0118-636122
www.degespletenarent.nl