Op pad in de buurt

Alles over wat er te vinden is in de buurt

Via deze link kunt u alvast een voorproefje nemen van al wat u in Oostkapelle te wachten staat. De beste restaurants van de omgeving, de schoonste stranden en de gezelligste markten vindt u hier terug. 

Op verkenning

Villa Magnolia is de ideale uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. De provincie heeft uitgestrekte fietspaden die naar alle grote steden en kleine dorpen in de omgeving leiden. Villa Magnolia biedt u de mogelijkheid om ter plaatse een fiets te huren. We hebben stadsfietsen en elektrische fietsen, beide met handrem. Op verzoek kunnen wij ook kinderfietsen, tandems en driewielers aan u verhuren. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen fiets meenemen.
Op het terrein van Villa Magnolia vindt u meerdere overdekte fietsenstallingen. Deze fietsenstallingen kunnen echter niet afgesloten worden. We kunnen wel alvast voorspellen dat als u hier eenmaal bent, uw auto het parkeerterrein niet meer zal verlaten omdat er zoveel te verkennen valt op de fiets.
De wind kan sterk zijn in Zeeland. Gelukkig kunt u die te slim af zijn door gebruik te maken van een elektrische fiets. Deze fietsen zijn bij Villa Magnolia te huren en op steeds meer plekken op te laden. Bewaakte fietsenstallingen hebben vaak een oplaadpunt maar er is ook een groot netwerk van fietscafés in Walcheren waar u kleine reparaties uit kunt voeren en uw fiets, lichaam en geest kunt opladen.

Wandelen

Ook voor de wandelliefhebber is er genoeg te beleven. Rondom Villa Magnolia vindt u meerdere wandelpaden. Bij Kasteel Westhoven vindt u een bord waarop de routes uitgestippeld staan en overal in het bos kunt u de markeringen volgen. In de Villa zelf kunt u allerlei brochures en routes vinden. Ons team vertelt u graag wat er in de omgeving te ontdekken valt.

Walcheren

Veel van de steden en dorpen rondom Oostkapelle kunt u bereiken via de N57. Deze plekken liggen niet ver uit elkaar en dat betekent dat u 's ochtends Veere kunt bezoeken, 's middags naar Vlissingen kunt gaan en de dag in Domburg af kunt sluiten. De meeste steden hebben ruime parkeergarages en parkeerplekken in de stad, behalve Veere. Hier zijn auto's niet toegestaan in het historische centrum. U vindt de parkeerplaatsen door de P te volgen. We willen u er wel aan herinneren voldoende geld in de automaat te doen, de boetes lopen snel op.