Wilma Troy Gastvrouw

Wilma Troy

Wilma Troy- Den Herder komt uit een ondernemersfamilie en is, na jaren gewerkt te hebben bij de Amro Bank in Middelburg, in 1985 samen met Jos Troy in het bezit gekomen van Villa Magnolia. De deuren van het vernieuwde Villa Magnolia zijn met Pasen 1986 geopend. Na jaren werkzaam te zijn geweest als Hotelier heeft ze in 2010 een stapje terug gedaan toen Jerry Troy als Hotelier van Villa Magnolia aan de slag ging. Wilma Troy is op dit moment werkzaam als gastvrouw en is daarom vaak te vinden achter de receptie. 

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Wilma's favoriete plaatsen in Villa Magnolia zijn de keuken en de receptie van de Villa. Voordat de Orangerie gebouwd was, maakte Wilma het ontbijt altijd klaar in de oude keuken van de Villa, om vervolgens het ontbijt op de kamer te brengen. Tegenwoordig wordt de keuken gebruikt als ontmoetingsplaats voor gasten en personeel.

Tip voor de gast

Oostkapelle is een plaats bij uitstek waar prachtig gewandeld kan worden. Wandel bijvoorbeeld eens een rondje door de bossen van de Manteling, het strand en duinen, om vervolgens plaats te nemen op het terras van De Boschhoek. Dit gezellige bar-restaurant biedt een diversiteit aan lekkernijen en gerechten die als lunch of als avondmaaltijd genuttigd kunnen worden.