Michelle Huishouding

Michelle

Michelle is sinds maart 2016 werkzaam bij Villa Magnolia. Voordat ze bij ons begon, heeft ze allerlei soorten functies gehad: van postbezorger en medewerker in de thuiszorg tot controleur vakantie-accommodaties, Michelle draait haar hand er niet voor om. Bij Villa Magnolia werkt ze voornamelijk in de huishouding. Af en toe springt ze ook bij tijdens het ontbijt in de Orangerie.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Michelle vindt de trap in de hal van de Villa erg mooi. Door het rode tapijt op de treden, het gevarieerde kleurgebruik en de afwerking van de trap, oogt deze heel statig. Dit alles geeft een goed beeld van de grandeur van de vorige eeuw.

Tip voor de gast

Michelles tip is om een keert lekker uit eten gaan. Zo vindt ze het Mexicaanse eten bij El Fuego in Domburg of De Mexicaan in Vrouwenpolder erg goed. Geen sparerib smaakt beter dan bij de Mexicaan. De Pannekoekenbakker in Oostkapelle is erg lekker en erg leuk om met de kinderen te bezoeken. Dit familierestaurant heeft naast een uitgebreide kaart voor de kinderen ook leuke cadeautjes waarvoor gespaard kan worden. Als inwoonster van Vrouwenpolder kan volgens Michelle het nieuwe Strandpaviljoen De Dam in dit dorp niet aan het rijtje ontbreken. Hier kun je heerlijk eten in een prachtig decor met uitzicht op zee!