Maaike Huishouding

Maaike

Maaike werkte al in Villa Magnolia voordat Wilma en Jos Troy eigenaar werden van het hotel. Maaike, toen nog maar 13, werkte voornamelijk in de zomer voor Mevrouw Picket, de vorige eigenaresse van het hotel. Naast haar werk in Villa Magnolia werkte ze ook in andere hotels en horeca. Na haar middelbare school ging ze verder leren in de richting van Kinderverzorging & Jeugdverzorging. Ook heeft ze nog gewerkt als tandartsassistente. Maaike wordt voornamelijk ingezet in de huishouding, maar verzorgt zo nu en dan ook het ontbijt in de Orangerie.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

De huiselijke sfeer die de Villa uitademt spreekt Maaike aan. Villa Magnolia voelt meer aan als een woning dan als een hotel. De hal geeft bij binnenkomst meteen een gevoel van thuiskomen en geen enkele kamer is hetzelfde. Een andere heerlijke plek vindt ze het terras bij de Orangerie, waar genoten kan worden van een ontbijtje in de zon met uitzicht op de ruime tuinen van Villa Magnolia.

Tip voor de gast

Maaike wandelt graag in steden als Veere en Zierikzee. Door de oude gebouwen in de stad en de boten in de haven is er altijd genoeg te zien. Een andere tip is een bezoek aan waterpark Neeltje Jans. Zeker met kinderen is dit erg leuk omdat er allerlei (water)attracties zijn, er shows gegeven worden en er bovendien veel te leren is over de Deltawerken.