Jos Onderhoud

Jos

Jos Troy is in 1985 samen met Wilma Troy- Den Herder in het bezit gekomen van Villa Magnolia. Hiervoor was hij werkzaam bij L.T.S. Offshore waar hij boorplatforms bouwde. Voor dit bedrijf werkte hij onder andere in Schotland, Noorwegen, Indonesië en Zuid-Afrika. Jos zijn roots liggen in Schotland, waar de naam Troy vandaan komt. Zijn vader is oorspronkelijk Schots en is in de oorlog in contact gekomen met zijn moeder uit Arnemuiden. In 1946 trouwden zij. Jos is een manusje van alles, maar werkt vooral aan het onderhoud van de gebouwen en de tuin bij Villa Magnolia.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Boerderij 't Hof Janse is de favoriet van Jos. Dit oude pand is prachtig gerenoveerd tot luxe verblijven die comfort in combinatie met authenticiteit uitstralen. Jos is voornamelijk in de tuin en in en rondom de schuur te vinden. In de schuur maakt en repareert hij alles wat zijn aandacht nodig heeft.

Tip voor de gast

Veere is meer dan de moeite waard. Jos is met Wilma getrouwd in het Stadhuis van Veere waarna het feest gevierd werd in 't Waepen van Veere. In dit restaurant kan ook tegenwoordig nog gedineerd worden. Verder komt Jos veel bij de Multimate in Serooskerke voor allerlei klusbenodigdheden en om praktische tips op te doen. De prachtige bomen en planten die Jos plant in de tuinen van Villa Magnolia komen van Boomkwekerij Coppoolse.