Joan den Herder Coördinator reserveringen

Joan den Herder

Joan den Herder heeft na het afronden van de Havo een opleiding voor receptioniste/informatrice gevolgd bij Schroevers. Hierna is zij gaan werken als au-pair in Duitsland. Vervolgens heeft zij 15 jaar gewerkt bij de VVV Middelburg en de Provinciale VVV Zeeland. Ook is zij lange tijd werkzaam geweest bij een woningcorporatie. Sinds januari 2018 werkt Joan als gastvrouw/medewerkster secretariaat bij Villa Magnolia.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Joan’s favoriete plaats binnen Villa Magnolia is kamer 14. Dit vanwege de prachtige lichtinval, maar ook vanwege de naam ‘Zoutelande’ die de kamer draagt. In dit dorp woont Joan sinds een aantal jaar onder de duinen.

Tip voor de gast

Als oud-inwoonster van Middelburg komt Joan graag in de Drukkerij. Hier is altijd veel uitzoek en de Drukkerij is het perfecte adres voor een heerlijke kop koffie of gezellige lunch. Ook het Abdijplein en de Kuiperspoort zijn het waard om een kijkje te gaan nemen. Het is mogelijk om onder leiding van een stadsgids een wandeling door Middelburg te doen. Middelburg is tenslotte de derde monumentenstad van Nederland.  

En mocht u van wandelen houden? Doe dan mee aan de kustmarathon. Deze vindt jaarlijks plaats in het eerste weekend van oktober. De marathon start in Burgh-Haamstede, gaat via Oostkapelle en finisht vervolgens in Zoutelande.