Jerry J. Troy Gastheer - Directeur

Jerry J. Troy

Jerry J. Troy, geboren te Middelburg en onder andere afgestudeerd aan de gerenommeerde Hotelschool Den Haag met een specialisatie in duurzaamheid, komt uit een familie van hoteliers en ondernemers. Hij heeft ruime ervaring in alle werkgebieden van luxehotels in Europa, Azië en het Midden-Oosten, zowel voor als na de opening, zowel operationeel als bedrijfskundig. Voor zijn komst naar Villa Magnolia in 2010 was Jerry plaatsvervangend General Manager van Six Senses Samui, in zijn tijd winnaar van de begeerde Condé Nast Award “Best Hotel in the World”.

Hij heeft een passie voor kunst en cultuur en een brede interesse in internationale ontwikkelingen; Jerry volgt op dit moment cursussen op het gebied van filosofie, heeft gewerkt voor een grote politieke partij en is oprichter van een netwerk van mensen uit het bedrijfsleven, wetenschappers en politici die duurzaamheid in de internationale hotellerie promoten.

Wij streven naar unieke ervaringen en bijzondere verbanden. Zo hebben wij de afgelopen jaren samengewerkt met o.a. Koninklijke Auping, Royal Delft, Paleis Het Loo, HBA-architecten te Londen en kunstenaars van het Nederlands Dans Theater. Op deze website proberen wij u een doorkijkje te geven naar hoe uw verblijf eruit kan zien maar de echte ervaring, ja die krijgt u alleen als u ons in Oostkapelle komt bezoeken. Wij hopen u binnenkort als gast in onze Villa Magnolia te mogen begroeten!