Heleen Huishouding

Heleen

Heleen heeft na haar middelbare school de opleiding HBO Fysiotherapie afgerond. Hierna is ze 8 jaar werkzaam geweest als fysiotherapeute in een praktijk in Goes. Ook heeft ze 14 jaar lang gewerkt in haar eigen woninginrichtingszaak. In 2008 is ze in de huishouding bij Villa Magnolia gaan werken.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

In 1994 is Heleen getrouwd en heeft ze het feest gevierd in Villa Magnolia. Het mooiste aan de Villa vindt ze toch wel het trappenhuis, waar ze ook in haar trouwjurk op de foto staat! Een ander pareltje bij Villa Magnolia vindt ze Boerderij 't Hof Janse. De combinatie van de oude elementen van de boerenwoning samen met de luxe inrichting van deze tijd is erg goed gelukt.

Tip voor de gast

Als inwoonster van Middelburg heeft Heleen de beste tips over deze stad. Ze vindt de Abdij in Middelburg zeker een bezoekje waard. Het abdijplein ademt de geschiedenis van Middelburg uit. Op dit plein wordt in de nazomer bijvoorbeeld het Zeeland Nazomer Festival gehouden. Het Zeeuws Museum, gevestigd in een prachtig historisch pand aan het plein, is een plek waar je alles te weten kunt komen over de geschiedenis van Zeeland. Wanneer je niet genoeg kunt krijgen van de idyllische stad, is een bezoekje aan de Kuiperspoort zeker de moeite waard! Dit schilderachtige historische hofje ligt bijna onopgemerkt tussen de Dam en de Rouaanse Kaai.