Hanneke Huishouding

Hanneke

Hanneke werkt al sinds 2002 bij Villa Magnolia in de Housekeeping. Doordat ze al zolang werkzaam is in het hotel weet ze precies wat er gedaan moet worden. Voordat ze bij Villa Magnolia kwam werken heeft ze de MULO gedaan en is ze werkzaam geweest in een apotheek. Daarna is ze aan de slag gegaan als oppasmoeder. 

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Hanneke's favoriete plaats in Villa Magnolia is het balkon op kamer 14. Ze maakt de kamer vaak schoon, maar de ligstoelen op het ruime terras nodigen in het voorjaar en de zomer toch wel uit om eens lekker van het zonnetje te genieten. 

Tip voor de gast

Een bezoek aan Veere mag niet aan het verblijf bij Villa Magnolia ontbreken. Nostalgie vind je bij speciaalwinkel Saartje, waar je allerlei authentieke producten kunt kopen. Wanneer je naar Middelburg gaat dan is restaurant De Gespleten Arent zeker een aanrader, hier kun je heerlijk genieten van verse en biologische producten. Een leuke plaats om te lunchen in Middelburg is de Drvkkery. Hanneke is een strand liefhebber waardoor ze vaak op de brede stranden van Vrouwenpolder te vinden is.