Han Na Verhulst Financiële Administratie

Han Na Verhulst

Han Na is ruim 20 jaar geleden voor het eerst gaan werken bij Villa Magnolia als hulp in de huishouding. Ze kwam hier terecht via haar zus die hier destijds ook werkte. Tijdens haar studies in de richting van Managementassistente en Mode detailhandel en door het starten van een gezin is Han Na een tijdje weggeweest bij Villa Magnolia. Sinds 2008 is ze aan de slag gegaan in de administratie. Hier volgt ze nu ook een opleiding Bedrijfseconomie voor. In januari 2016 is Han Na weer teruggekomen bij Villa Magnolia, waar ze nu werkt als administratief en boekhoudkundig medewerkster. 

Favoriete plaats in Villa Magnolia

De keuken is Han Na's favoriete plaats in Villa Magnolia. Deze plek is nostalgisch; de geur, de kleuren en de inrichting laten je jaren terug in de tijd gaan. Dit geldt eigenlijk voor de gehele Villa, de geschiedenis is zichtbaar in het hele gebouw.

Tip voor de gast

Han Na wordt enthousiast over restaurant de Kloveniersdoelen in Middelburg. Het is daar niet alleen heel mooi, je kunt er ook echt goed eten. Een pluspunt is dat je een etentje kunt combineren met een bezoek aan de cinema en het theater in hetzelfde gebouw!