Farah Marzak Tekstschrijfster

Farah Marzak

Farah werkt vanuit Rotterdam als tekstschrijver en communicatieadviseur. Ze heeft een achtergrond in de kunstwetenschappen en een master Bedrijfskunde. In 2015 leerde ze Villa Magnolia kennen tijdens een werkervaringsproject waarmee ze haar loopbaan als tekstschrijver begon. Sindsdien schrijft en redigeert ze de teksten voor de website, welkomstbrieven en overige communicatie. Bezoek haar website voor meer informatie.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

De tuinen zijn Farahs favoriete plek, juist omdat iedere tuin een eigen karakter heeft. ’s Ochtends vroeg kun je er allerlei dieren tegenkomen, later op de dag is het de perfecte plek om uit te rusten in de zon. Ook het theepaviljoen dat gemaakt is van de glas-in-lood panelen van de oude serre van de Villa, is een heerlijke plek om wat meer beschut van de tuinen te kunnen genieten.

Tip voor de gast

Een bezoek aan Oostkapelle is voor Farah dé kans om te genieten van de natuur en het landleven dat ze in de stad mist. Haar tip is dan ook om op de fiets een bezoek te brengen aan Imkerij Poppendamme in Grijpskerke waar een permanente expositie over het houden van bijen is ingericht. Op het ruime terras kun je heerlijk genieten van een kopje koffie of van honingijs. Ook voor de kunstliefhebber is er genoeg te zien in bijvoorbeeld Domburg. De historie van Toorop en Mondriaan komt tot leven in de vele galerieën en tijdens de evenementen die hieromheen georganiseerd worden.