Edith Huishouding

Edith

Edith werkte, net als haar zus Maaike, al in Villa Magnolia nog voordat Jos en Wilma Troy eigenaar werden van het hotel. Ze werkte al vanaf haar 13e bij Mevrouw Picket. Samen met haar zus werkte ze voornamelijk in de zomer in de huishouding. Verder heeft Edith ook nog een kantoorbaan gehad bij een kuikenbroederij en de zorg gehad voor haar kinderen. Haar dochter kwam dan ook in de vakanties en weekenden werken bij Villa Magnolia.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

De tuinen van Villa Magnolia zijn toch wel de plaats waar Edith het liefste is. Zeker in de lente wanneer alle hortensia's, rozen en andere bloemen weer gaan bloeien is de tuin een plaatje.

Tip voor de gast

In Oostkapelle vindt ze dat de gast zeker een bezoekje moet brengen aan Atelier Bernardien. Verder houdt Edith enorm van de Zeeuwse stranden waar ze dan ook veel te vinden is. Wanneer ze een wandeling maakt door het bos vindt ze het terras bij de Boschhoek erg leuk. Hier kun je gezellig zitten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook Domburg en Zierikzee raadt Edith van harte aan.