Brian Algemeen Onderhoud

Brian

Brian werkt sinds 2013 bij Villa Magnolia als medewerker Algemeen Onderhoud. Hij is dan ook vaak te vinden in en rondom de Villa en in de tuinen van het hotel. Brian is geboren in Suriname, waar hij langere tijd gewerkt heeft bij een energiebedrijf. Hij is voor zijn vrouw naar Nederland gekomen, een verhuizing waar Villa Magnolia nog steeds erg blij om is.

Favoriete plaats in Villa Magnolia

Brian heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe vakantiewoning 63. Hij heeft dit verblijf samen met Jos van een garage tot een prachtige vakantiewoning omgetoverd. Dit unieke verblijf voor twee personen biedt alles wat je nodig hebt, inclusief een privé terras. Kortom, het is een luxe en knus vakantieadres.

Tip voor de gast

In zijn vrije tijd gaat Brian graag met zijn kinderen richting de Jonge Johannes in Serooskerke. Hier kunnen de kinderen gratis genieten van de gezellige speeltuin en de ouders kunnen toekijken vanaf het terras van de molen. Een andere tip is het strand, waar je heerlijk kunt uitwaaien, voetballen of relaxen.