Bram Algemene dienst

Bram

Sinds oktober 2020 is Bram werkzaam binnen Villa Magnolia als medewerker algemene dienst. Hij is in en rondom de Villa te vinden waar hij de verantwoordelijkheid heeft voor een divers scala aan taken. Bij goed weer is hij vooral buiten te vinden en met zijn oog voor detail zorgt hij ervoor dat het landgoed er op en top uitziet. Niets is Bram te gek door zijn werkervaring als onder andere logistiek medewerker, hovenier, vuilnisman en brandwacht.

Favoriete plaats in Villa Magnolia 

Bram is vaak in te tuin te vinden en is hier dan ook het liefst. Zijn favoriete plek in de tuin is rondom het theehuisje, omdat je vanaf hier een mooi zicht hebt over de prachtige tuinen. Maar ook de tuin van vakantiehuis Hortensia mag niet vergeten worden!

Tip voor de gast 

Bent u eens vroeg op? Een tip van Bram is om in de vroege morgen een plekje in de tuin op te zoeken en te genieten van de rust, het gezang van de vogels en hoe alles tot leven komt. Net iets te fris? In het theehuisje is het altijd aangenaam en zeker met een kop warme thee of koffie voor een goed begin van de dag.