Anne de Kam Marketing, Personeel & Organisatie

Anne de Kam

Anne is sinds juli 2019 werkzaam bij Villa Magnolia als directie assistente. Niet één dag is hetzelfde door variabele werkzaamheden op het gebied van onder andere marketing & sales, P&O en project ontwikkeling. Ze is dus veel achter de schermen te vinden, maar springt bij waar nodig bij de receptie, ontbijt en in de huishouding. Door haar opleiding modemanagement kijkt ze met een frisse blik naar de toerisme sector en dat maakt dat ze iedere dag nog dingen leert en uitdaging heeft.

Favoriete plaats in de Villa

Nog steeds heeft ze iedere dag het ‘wauw’ gevoel als ze rond dwaalt over het landgoed van Villa Magnolia. Doordat ze de social media kanalen beheerd is ze altijd opzoek naar dat ene mooie plaatje en wordt ze steeds weer verrast. Het liefst is ze dan ook in de tuinen waar ze nooit uitgekeken raakt door de veranderingen van de seizoenen, de rust en de mooie doorkijkjes. Hier komt u echt tot rust. 

Tip voor de gast 

Hier moet u echt geweest zijn; Restaurant de Houtzaagwerf. Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Villa Magnolia vindt u dit huiselijk paradijsje in het groen waar het iedere dag een verrassing is wat er op de kaart staat. Bourgondisch genieten in een romantische omgeving; dit idyllische plekje is echt een aanrader!