Agnes Rhemrev Operationeel Manager

Agnes Rhemrev

Agnes werkt sinds 1 februari 2020 bij Villa Magnolia en is eigenlijk verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen in het gehele hotel. Zij is het aanspreekpunt voor zowel gasten als medewerkers en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Zij is onze specialist in gastbeleving! Door haar jarenlange ervaring als onder andere bedrijfsleider en supervisor bij het Badhotel weet ze van aanpakken en zijn we heel blij met haar kennis en enthousiasme; niets is teveel.

Favoriete plaats in Villa Magnolia 

Dit vindt ze lastig te zeggen, omdat ze eigenlijk alles mooi vindt maar als ze dan echt moet kiezen zijn het toch de tuinen. De fijne plekjes die zijn gecreëerd in de tuin zijn haar favoriet!

Tip voor de gast 

Agnes is opgegroeid in Zoutelande en dus ook met het stand. Het kan dan ook bijna niet anders dat ze u als tip meegeeft om een bezoekje te brengen aan het strand. Vooral in Oostkapelle is het nog heerlijk rustig in vergelijking met Domburg en Zoutelande. Als u toch richting Domburg wilt gaan, wandel dan over het strand en maak een stop bij Strand 90 in Domburg bij de watertoren. Deze ziet u al vanaf Oostkapelle liggen. Prachtig paviljoen, mooi terras en een geweldig uitzicht. Vooral bij zonsondergang!