Ontbijt

Vanwege de landelijke corona maatregelen serveren wij geen ontbijt in onze Orangerie, maar brengen wij het ontbijt tot aan uw kamerdeur. U kunt zelf uw ontbijt samenstellen en dit wordt door de op uw gewenste tijd gebracht.

Ontdek het ontbijtbuffet van Villa Magnolia

Wat is nu fijner dan de dag beginnen met een lekker en voedzaam ontbijt. Villa Magnolia serveert u in de Orangerie enkel het beste dat Zeeland te bieden heeft. Zo vindt u bij het buffet fruitjam die gemaakt wordt in een sociale werkplaats de Stelle in Zeeland. Het fruit wordt lokaal verbouwd en ter plaatse in jam veranderd. Het doel van de sociale werkplaats is om mensen te begeleiden in een terugkeer op de arbeidsmarkt, hun zelfvertrouwen te vergroten en hen werkervaring op te laten bouwen.

Onze koffie- en theeselectie

De koffie die we bij het ontbijt serveren is Organico Espresso en afkomstig van DEAC koffie experts. Dit koffiemerk is ontwikkeld door Cafema, de oudste leverancier van espresso apparaten in Nederland. De koffie is biologisch en fair-trade, gemaakt van 100% Arabica bonen die in Nederland gebrand worden. Het apparaat waarmee u heerlijke cappuccino's, latte machiato of zwarte koffie kunt maken, heeft een permanente druk en temperatuur, waardoor de vers gemalen bonen het best tot hun recht komen. De thee die we serveren komt van de Franse theespecialisten Dammann Fréres, een exclusief merk dat Villa Magnolia voorziet van verschillende soorten thee en tisanes. De thee wordt geserveerd middels een Samovaar. De Samovaar, of zelfverwarmer, bevat heet water voor de thee. Bovenop de samovaar staat een karaf met thee-concentraat, waarmee u zelf de sterkte van uw thee kunt bepalen. Van oorsprong komt de samovaar uit Centraal en Zuid Europa, maar deze ketel heeft door de eeuwen heen haar weg gevonden naar het Westen.

Royal Delft

Het ontbijt serveren we in onze gerenoveerde Orangerie. Hier staat ook onze grote trots, een vaas die wij speciaal door Royal Delft hebben laten vervaardigen. Deze vaas, in typische Delfts Blauwe stijl, is het eerste product in het 400 jarige bestaan van Royal Delft waarop de magnolia is afgebeeld. De weg die de vaas heeft afgelegd, van ontwerp naar productie tot plaatsing, kunt u terugvinden op de website en social media pagina's van Royal Delft, onder de naam Magnolia Maandag.

Het ontbijt wordt gewoonlijk geserveerd tussen 08:00 en 10:30. Mocht u het ontbijt op een ander tijdstip willen gebruiken, dan kunt u dat met uw gastheer- of vrouw bespreken. Het ontbijt is niet inbegrepen bij het verblijf in de studio’s en vakantiewoningen. Verblijft u in een van deze accommodaties en wenst u van het ontbijtbuffet gebruik te maken? Dan nodigen we u uit om dit via de receptie te reserveren. De kosten bedragen € 17,50 per volwassene per dag. Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar betaalt u de helft, kinderen tot 3 jaar eten gratis mee.

Ontbijtzaal