Corona Update

Update: 26 september 2021

Naar aanleiding van de landelijke Corona maatregelen brengen wij u graag op de hoogte van actuele informatie die voor u als (toekomstige) gast van Villa Magnolia van belang is. Mocht u vraag niet beantwoord worden hieronder, dan vragen wij u per mail (gelieve niet telefonisch) contact op te nemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Villa Magnolia is geopend voor overnachtingen met ontbijt! Om ervoor te zorgen dat we de veiligheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen is Villa Magnolia volledig aangepast en volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM zonder dat dit ten koste gaat van het ‘Magnolia’ – gevoel. Wij doen er alles aan om de ervaring zo authentiek mogelijk te laten en de kwaliteit en service te bieden die u van ons gewend bent. Als u als gast bij ons verblijft ontvangt u een aantal dagen voor aankomst een e-mail met actuele informatie, maar op deze pagina leest u alvast meer over de verschillende maatregelen.

Omboekgarantie 
Het zijn door Corona momenteel onzekere tijden. Wilt u meer flexibiliteit? Reserveer dan onze omboekgarantie! Hiermee kunt u binnen de annuleringstermijn tot 3 dagen voor aankomst uw reservering om welke reden dan ook kosteloos wijzigen naar een andere periode. U betaalt hiervoor € 10,00 per nacht.

- Alleen schriftelijke annuleringen/wijzigingen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden behandeld.
- De annulering/wijziging is definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
- Indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.
- Bij omboeking naar een duurdere periode zullen wij de meerprijs in rekening brengen.
- Het is niet mogelijk de omboekgarantie te reserveren in combinatie met het non refundable tarief.
- De omboekgarantie geldt alleen voor reserveringen met aankomst van september 2021 t/m maart 2022 

Belangrijk
heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 37,5 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van Villa Magnolia onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:
 
- was u handen
- geef elkaar de ruimte
- schud geen handen
- gebruik papieren zakdoekjes
- hoest en nies aan de binnenkant van uw elleboog
- betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Ontbijt
Als u een kamer heeft geboekt in de Villa zelf of in boerderij ’t Hof Janse zit er ontbijt bij uw kamerprijs inbegrepen. Een verblijf in een vakantiehuis of studio is exclusief ontbijt, maar ook daar heeft u de mogelijkheid om ontbijt bij te boeken. Het ontbijt wordt standaard op de kamer gebracht, maar mocht u liever ontbijten in de orangerie of op het terras van de orangerie dan is dit ook mogelijk. Gelieve dit bij aankomst (helaas is dit niet eerder mogelijk) door te geven aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Bij aankomst vragen wij u een ontbijtformulier in te vullen zodat u zelf u ontbijt kunt samenstellen.

Houd er astublieft rekening mee dat wanneer u wilt ontbijten in de Orangerie, wij verplicht zijn om een coronatoegangsbewijs te vragen en te controleren. Als u het ontbijt op de kamer of buiten op het terras van de Orangerie wenst is het coronatoegangsbewijs niet nodig. 

Huishouding
Binnen Villa Magnolia hebben wij aangepaste protocollen opgesteld met betrekking tot huishouding en hygiëne. Wij garanderen dagelijkse desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, trapleuningen, sleutels etc. Daarnaast heeft u als u in de Villa zelf of in boerderij ’t Hof Janse verblijft de mogelijkheid om zelf aan te geven wat voor kamerschoonmaak u wenst: wel, geen of alleen schone handdoeken. Deze keuze kunt u tevens aangeven op het ontbijtformulier.

Veelgestelde vragen

Is Villa Magnolia open?
Ja, Villa Magnolia is geopend voor overnachtingen met ontbijt! Wij doen er alles aan om de ervaring zo authentiek mogelijk te laten en de kwaliteit en service te bieden die u van ons gewend bent.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?  
Het dragen van een mondkapje is alleen verplicht in het openbaar vervoer, personenvervoer, in vliegtuigen en op luchthavens. Wanneer u Villa Magnolia bezoekt, is het dus niet verplicht om een mondkapje te dragen. 

Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?
Alleen wanneer u ontbijt in de Orangerie zijn wij verplicht om uw coronatoegangsbewijs te vragen en te controleren. Als u het ontbijt op de kamer of buiten op het terras van de Orangerie wenst is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Ook vragen wij bij het inchecken niet naar een coronatoegangsbewijs. 

Welke annuleringsvoorwaarden gelden voor mij als ik een verblijf heb geboekt/wil boeken? 
Zolang overheidsmaatregelen die betrekking hebben op uw specifieke verblijfsduur een bezoek aan Villa Magnolia onmogelijk maken, kunt u tot twee weken voor aankomst uw resrevering kosteloos verzetten naar een andere datum of in het geval van een reeds geplaatste aanbetaling kan deze ook omgezet worden in een voucher. Dit geldt niet voor non-refundable reserveringen die gemaakt zijn na 1 mei 2020 en voor onze vakantiehuizen. Wilt u meer zekerheid? Boek dan onze omboekgarantie zodat u uw reservering om welke reden dan ook tot 3 dagen voor aankomst kunt verplaatsen naar een andere datum. Voor meer informatie over onze algemene annuleringsvoorwaarden verwijzen we u graag door naar onze reserveringspagina.

Welke stappen moet ik ondernemen als ik mijn reservering wil verplaatsen? 
Als u uw reservering wilt verplaatsen vragen wij u een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de gewenste nieuwe datum van aankomst, datum van vertrek, aantal nachten, het gewenste kamertype en het aantal personen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onderstaande pagina's
Rijksoverheid 
Zeeland Veilig
VVV Zeeland