Routebeschrijving

Hoe kunt u het beste reizen naar Villa Magnolia?

Met de auto

Villa Magnolia ligt net buiten de dorpskern van Oostkapelle, richting Domburg. Als u met de auto reist vanuit Rotterdam/Europoort neemt u de N57 richting Middelburg. Komt u uit de richting Breda/Bergen op Zoom, volgt u dan de A58 in de richting van Middelburg en neem de afslag voor de N57 richting Middelburg-Oost. Als u uit België aankomt, adviseren wij u de Westerscheldetunnel te nemen (er is tol van toepassing voor de tunnel) die leidt richting de N62. Bij Middelburg-Noord neemt u de N57.
Voor alle richtingen: Op de N57 neemt u de afslag voor de N287 richting Domburg. Villa Magnolia vindt u aan de Oude Domburgseweg. U bereikt de Oude Domburgseweg door rechts af te slaan direct na het centrum, vlak voordat u Oostkapelle weer verlaat. Eenmaal bij Villa Magnolia aangekomen kunt u hier gratis parkeren.

Openbaar vervoer

Villa Magnolia is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Middelburg. Vanuit Middelburg kunt u een bus nemen die u naar het centrum van Oostkapelle brengt. Via 9292ov.nl kunt u uw reis plannen. Van 10 juli tot en met 3 september kunt u de mooiste plaatsen van Zeeland beleven door de Summer Express bus te nemen. Voor maar €3,50- reist u met lijn 834, 864 en 814 langs alle hotspots van Zeeland. 

Ook is het van 23 april tot en met 28 augustus 2016 mogelijk om gebruik te maken van een bijzondere vervoersvorm; de elektrische tuktuk. De E-Tuk kan gereserveerd worden door te bellen naar 0118-225083, of door ter plaatse een E-tuk aan te houden door uw hand op te steken. De E-tuk rijdt vanuit Oostkapelle, Domburg, Zoutelande en Vrouwenpolder (maximaal zes kilometer enkele rit). 

Villa Magnolia kan ook een taxi voor u regelen om u naar de Villa of het station te brengen. De taximaatschappij kan voorrijdkosten in rekening brengen.

De aankomsttijd is tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Indien u vroeger of later aan wilt komen is dit mogelijk na telefonisch overleg, minimaal 24 uur van te voren.

Plan uw route