Reserveren

Meer flexibilieit met onze omboekgarantie

Het zijn door Corona momenteel onzekere tijden. Wilt u meer flexibiliteit? Reserveer dan onze omboekgarantie! Hiermee kunt u binnen de annuleringstermijn tot 3 dagen voor aankomst uw reservering kosteloos (om welk reden dan ook) wijzigen naar een andere periode. U betaalt hiervoor € 10,00 per nacht. de volgende voorwaarden zijn van toepassing:

- Alleen schriftelijke annuleringen/wijzigingen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden behandeld.
- De annulering/wijziging is definitief nadat u van ons een bevestiging heeft ontvangen.
- Indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.
- Bij omboeking naar een duurdere periode zullen wij de meerprijs in rekening brengen.
- Het is niet mogelijk de omboekgarantie te reserveren in combinatie met het non refundable tarief.
- De omboekgarantie geldt alleen voor reserveringen met aankomst van september 2021 t/m maart 2022

We kijken naar u uit!

Om direct online te reserveren of onze beschikbaarheid te controleren kunt u gebruik maken van deze link. Indien u een voorkeur met betrekking tot de gereserveerde kamer heeft aangegeven, zullen wij hiervoor onze uiterste best doen maar kunnen dit niet garanderen. Wanneer u deze garantie wel wilt hebben brengen wij bij een verblijf korter dan 7 nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer per nacht in rekening. Voor langere verblijven garanderen wij de preferentie kosteloos. Mocht u verdere vragen of verzoeken hebben, of liever telefonisch reserveren, neemt u dan contact met ons op. We staan u tussen 8:30 uur en 17:30 uur graag te woord.  

Bij het maken van een reservering zal u worden gevraagd om een aanbetaling over te maken of een garantie te geven middels uw creditcard. Na ontvangst van uw borgstelling is de reservering definitief. Villa Magnolia kent geen annuleringsverzekering en verzoekt gasten daarvoor zelf voorzieningen te treffen.

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Villa Magnolia zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden

Om te onthouden

U kunt inchecken vanaf 14.00 uur, uitchecken tot 10.30 uur (m.u.v. vakantiewoningen, hier geldt tot 10.00 uur uitchecken). Verder is de receptie geopend tot 17.30 uur. De minimale duur van uw verblijf is vanaf 2 nachten, dit kan met feestdagen en vakanties anders zijn. Over het algemeen geldt de regel binnen Villa Magnolia dat huisdieren niet toegestaan zijn op het gehele terrein. Dit is een rookvrij hotel. Roken op de kamer resulteert in het in rekening brengen van een extra nacht (op basis van de standaard kamerprijs) voor het luchten en reinigen van de kamer.

Reserveer hier

Reserveringsvoorwaarden

Getoonde prijzen 

Alle genoemde prijzen op de website "www.villamagnolia.nl" en alle gedrukte uitgaven en advertenties van Villa Magnolia zijn exclusief verblijfsheffing en eventuele toeslagen. Indien u uw reeds gemaakte reservering wenst te wijzigen, dan behoudt het hotel zich het recht voor wijzigingskosten in rekening te brengen van € 15,00 per gemaakte wijziging

Annuleringsvoorwaarden 

U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Dit geldt voor de kamers in de Villa, boerderij en studio's en dus niet voor de vakantiehuizen. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Het restant van uw aanbetaling kunt u gebruiken voor een volgend bezoek aan Villa Magnolia. 

De kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst zijn opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Wanneer een reservering is gemaakt geldt voor annulering van die reservering het volgende:

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>30 dagen voor aankomst  0%
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Uw kamerreservering is tot 18.00 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) aan ons te worden bevestigd.

Annuleringen voor vakantiewoningen dienen eerst telefonische te melden aan Villa Magnolia en daarna per aangetekend schrijven te bevestigen onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging. Hierbij gelden de volgende annuleringskosten

- Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Bij wijziging van de reservering behoud Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging € 15,00 wijzigingskosten in rekening te brengen.

Betalen

U kunt op verschillende manieren bij Villa Magnolia betalen. Wij accepteren Visa- en MasterCard maar geven de voorkeur aan betaling per Pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten. U kunt bij Villa Magnolia niet betalen met Diners of American Express. Daarnaast accepteren we ook contante betalingen in Euro. Houd u er rekening mee dat u helaas niet kunt betalen met biljetten van € 200 en € 500. 

Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen de totale reissom voor aankomst reeds over te maken aan Villa Magnolia. Dit kan via overschrijving naar rekeningnummer NL44 RABO 0329 5406 61 ten name van Villa Magnolia te Oostkapelle.

Non refundable rate

Het is mogelijk om direct bij Villa Magnolia een boeking te maken met een non-refundable tariefplan. Hierdoor bent u verzekerd van een scherpe boekingsprijs. Tijdens het reserveren van het non-refundable tarief gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Om de boeking definitief te maken dient u tijdens het reserveren direct het volledige reserveringsbedrag (100%) te voldoen. Annuleringen en/of wijzigen in de reservering, die geboekt zijn op basis van het non-refundable tarief, zijn niet mogelijk. Het maken van een reservering met dit tarief is tot een maand (30 dagen) van te voren mogelijk.

Uniforme Voorwaarden Horeca 

Villa Magnolia handelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's Gravenhage.
Klik hier voor de Uniforme Voorwaarden Horeca (PDF)

Toelichting feestdagen 

De door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen: 

 

 Feestdagen 2021Datum
Carnaval 13-02-2021 tot en met 17-02-2021
Pasen 02-04-2021 tot en met 06-04-2021
Dag van de arbeid 29-04-2021 tot en met 04-05-2021
Hemelvaart 13-05-2021 tot en met 18-05-2021
Pinksteren 20-05-2021 tot en met 25-05-2021
Fröleichnam 02-06-2021 tot en met 06-06-2021
Jazz by the Sea 15-09-2021 tot en met 19-09-2021
Duitse Eenheid 30-09-2021 tot en met 03-10-2021
Allerheiligen 28-10-2021 tot en met 02-11-2021
Kerst/Nieuwjaar 19-12-2021 tot en met 04-01-2022