Reserveren

We kijken naar u uit!

Om direct online te reserveren of onze beschikbaarheid te controleren kunt u gebruik maken van deze link. Mocht u verdere vragen of verzoeken hebben, of liever telefonisch reserveren, neemt u dan contact met ons op. We staan u tussen 8.30 uur en 17.30 uur graag te woord.

Bij het maken van een reservering zal u worden gevraagd om een aanbetaling over te maken of een garantie te geven middels uw creditcard. Na ontvangst van uw borgstelling is de reservering definitief. Villa Magnolia kent geen annuleringsverzekering en verzoekt gasten daarvoor zelf voorzieningen te treffen.
U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Het restant van uw aanbetaling kunt u gebruiken voor een volgend bezoek aan Villa Magnolia.

De kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst zijn opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Reserveer hier

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Bij wijziging van de reservering behoud Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging 15 EUR wijzigingskosten in rekening te brengen.

Betalen

U kunt op verschillende manieren bij Villa Magnolia betalen. Wij accepteren Visa- en MasterCard maar de voorkeur aan betaling per Pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten. Daarnaast accepteren we ook contante betalingen in Euro. U kunt bij Villa Magnolia niet betalen met Diners of American Express.
Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u er voor kiezen de totale reissom voor aankomst reeds over te maken aan Villa Magnolia. Dit kan via overschrijving naar rekeningnummer NL 12 RABO 03 24 00 21 49 ten name van Villa Magnolia te Oostkapelle.

Bel mij terug

We staan u tussen 8.30 en 17.30 graag te woord.

Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Voer a.u.b een geldige naam in.