Reserveren

We kijken naar u uit!

Om direct online te reserveren of onze beschikbaarheid te controleren kunt u gebruik maken van deze link. U betaalt dan de beste prijs voor uw verblijf, u heeft gunstigere voorwaarden en u ontvangt bovendien 5% korting. Natuurlijk bent u nog steeds van harte welkom om direct via de receptie bij één van onze medewerkers te reserveren. Bij het maken van een reservering (zowel online als bij onze medewerkers) zal u worden gevraagd om een aanbetaling over te maken of een garantie te geven middels uw creditcard. Na ontvangst van uw borgstelling is de reservering definitief. Villa Magnolia kent geen annuleringsverzekering en verzoekt gasten daarvoor zelf voorzieningen te treffen.

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Villa Magnolia zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden

Preferentiekosten 

Indien u een voorkeur met betrekking tot de gereserveerde kamer heeft aangegeven (zoals verdieping, uitzicht, locatie, een specifiek nummer), doen wij hiervoor onze uiterste best. We kunnen dit echter niet garanderen. Wanneer u deze garantie wel wilt hebben brengen wij bij een verblijf in het laagseizoen korter dan 4 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer per nacht in rekening. Voor verblijven langer dan 4 betaalde nachten bieden wij deze service gratis aan. In het schouder- en hoogseizoen geldt dat we voor verblijven langer dan 7 betaalde nachten geen preferentiekosten rekenen en bij korten dan 7 betaalde nachten € 10.00 preferentiekosten per kamer per nacht rekenen.

Wij berekenen deze preferentiekosten zodat we zoveel mogelijk wensen van gasten kunnen vervullen. We hechten veel waarde aan onze vaste gasten en zijn daarom erg dankbaar dat 60% van onze gasten ons meerdere keren per jaar bezoekt. Veel vaste gasten betekent echter ook veel (en steeds meer) voorkeuren, die we helaas niet allemaal kunnen vervullen omdat onze kamercapaciteit beperkt is. Omdat reserveringen met specifieke kamerwensen vaak niet op elkaar aansluiten blijven er kamernachten over die niet verhuurd kunnen worden. Daarnaast kost het ons veel tijd om iedere nieuwe reservering succesvol aan de wensen van de gast te laten voldoen, omdat het een hele puzzel is om zoveel mogelijk wensen van gasten te vervullen.

Veel van onze vaste gasten verblijven voor een langere periode in Villa Magnolia (afhankelijk van het seizoen) en daarom hebben wij besloten om alleen preferentiekosten te rekenen voor kortere verblijven in plaats van de kamerprijzen voor alle gasten te verhogen om het geschetste omzetverlies te compenseren. Natuurlijk kunt u uw voorkeuren ook kenbaar maken zonder preferentiekosten te betalen en doen wij hier zoals altijd ons uiterste best voor, maar helaas kunnen we dit dan niet garanderen.

Om te onthouden

Inchecken is mogelijk tussen 14:00 en 17:30 uur en uitchecken voor 10:30 uur (m.u.v. vakantiewoningen, hier geldt tot 10.00 uur uitchecken). Wilt u vroeger inchecken of later uitchecken? Laat het ons vooraf even weten, u kunt tegen betaling een vroege check-in of late check-out aanvragen (deze service is op basis van beschikbaarheid). Verder is de minimale duur van uw verblijf is vanaf 2 nachten, dit kan met feestdagen en vakanties anders zijn. Over het algemeen geldt de regel binnen Villa Magnolia dat huisdieren niet toegestaan zijn op het gehele terrein. Dit is een rookvrij hotel. Roken op de kamer resulteert in het in rekening brengen van een extra nacht (op basis van de standaard kamerprijs) voor het luchten en reinigen van de kamer.

Reserveer hier

Reserveringsvoorwaarden

Getoonde prijzen 

Alle genoemde prijzen op de website "www.villamagnolia.nl" en alle gedrukte uitgaven en advertenties van Villa Magnolia zijn exclusief verblijfsheffing en eventuele toeslagen. Indien u uw reeds gemaakte reservering wenst te wijzigen, dan behoudt het hotel zich het recht voor wijzigingskosten in rekening te brengen van € 15,00 per gemaakte wijziging

Annuleringsvoorwaarden 

U kunt uw reservering tot 30 dagen voor aankomst annuleren zonder bijkomende kosten. Dit geldt voor de kamers in de Villa, boerderij en studio's en dus niet voor de vakantiehuizen. Na deze datum worden er kosten in rekening gebracht. Het restant van uw aanbetaling kunt u gebruiken voor een volgend bezoek aan Villa Magnolia. 

De kosten die in rekening worden gebracht voor annulering binnen 30 dagen voor aankomst zijn opgebouwd volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Wanneer een reservering is gemaakt geldt voor annulering van die reservering het volgende:

annulering ontvangen                        % van kosten in rekening gebracht
>30 dagen voor aankomst  0%
>14 dagen voor aankomst  15%
>7 dagen voor aankomst 35%
>3 dagen voor aankomst 60%
>24 uur voor aankomst 85%
< 24 uur voor aankomst 100%

Uw kamerreservering is tot 18.00 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) aan ons te worden bevestigd.

Annuleringen voor vakantiewoningen dienen eerst telefonische te melden aan Villa Magnolia en daarna per aangetekend schrijven te bevestigen onder bijvoeging van de reserveringsbevestiging. Hierbij gelden de volgende annuleringskosten

- Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht.
- Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Bij wijziging van de reservering behoud Villa Magnolia zich het recht voor om per wijziging € 15,00 wijzigingskosten in rekening te brengen.

Betalen

U kunt op verschillende manieren bij Villa Magnolia betalen. Wij accepteren Visa- en MasterCard maar geven de voorkeur aan betaling per Pin. Dit kan zowel met Maestro als V-Pay kaarten. Daarnaast accepteren we ook contante betalingen in Euro. Houd u er rekening mee dat u helaas niet kunt betalen met biljetten van € 200 en € 500. 

Om zorgeloos te kunnen genieten, kunt u ervoor kiezen de totale reissom voor aankomst reeds over te maken aan Villa Magnolia. Dit kan via overschrijving naar rekeningnummer NL44 RABO 0329 5406 61 ten name van Villa Magnolia te Oostkapelle.

Non refundable rate

Het is mogelijk om direct bij Villa Magnolia een boeking te maken met een non-refundable tariefplan. Hierdoor bent u verzekerd van een scherpe boekingsprijs. Tijdens het reserveren van het non-refundable tarief gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Om de boeking definitief te maken dient u tijdens het reserveren direct het volledige reserveringsbedrag (100%) te voldoen. Annuleringen en/of wijzigen in de reservering, die geboekt zijn op basis van het non-refundable tarief, zijn niet mogelijk. Het maken van een reservering met dit tarief is tot een maand (30 dagen) van te voren mogelijk.

Uniforme Voorwaarden Horeca 

Villa Magnolia handelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's Gravenhage.
Klik hier voor de Uniforme Voorwaarden Horeca (PDF)

Toelichting feestdagen 

De door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen: 

 

 Feestdagen 2023Datum
Carnaval 17-02-2023 tot en met 21-02-2023
Pasen 07-04-2023 tot en met 10-04-2023
Hemelvaart 18-05-2023 tot en met 21-05-2023
Pinksteren 26-05-2023 tot en met 30-05-2023
Fröleichnam 08-06-2023 tot en met 11-06-2023
Jazz by the Sea 14-09-2023 tot en met 17-09-2023
Duitse Eenheid 29-09-2023 tot en met 03-10-2023
Kerst/Nieuwjaar 27-12-2023 tot en met 07-01-2024