Carrières

Ontdek de mogelijkheden bij Villa Magnolia

Onze medewerkers hebben allemaal een verschillende achtergrond. Wij werken graag met een divers team. Wat we delen is de liefde voor Zeeland, de passie voor kwaliteit en de motivatie om onze gasten iedere keer opnieuw de beste service te bieden.

Deel jij deze waardes met ons en wil je ons team komen versterken? Kijk dan eens bij de vacatures. Mocht er geen passende vacature bijstaan, dan kun je ons altijd een open sollicitatie toesturen. We ontvangen graag je motivatiebrief en c.v. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via 0118-581980

Je toekomstige collega's kun je via deze pagina alvast leren kennen.

Leerbedrijf

Villa Magnolia is een SBB-erkend leerbedrijf. Door deze erkenning zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs. Zo leiden wij leerlingen op van Horeca Assistent (niveau 1) tot Horeca Ondernemend Manager (niveau 4) maar ook andere richingen zoals Facilitaire Dienstverlening.

Ook studenten die HBO-stages of een plek zoeken om een HBO of academische scriptie/onderzoeken te schrijven zijn van harte welkom! Dit kan zijn voor hotelmanagement, bedrijfseconomische en communicatie studies maar ook architectuurgeschiedenis of landschapsontwikkeling.

In het verleden hebben wij leerlingen en studenten van het CSW, Scalda, HZ University of Applied Sciences, Hotelschool Den Haag, NHTV/Avans, Erasmus Universiteit en Universiteit van Amsterdam kunnen helpen met het afronden van hun studie en met de voorbereiding op hun toekomst. Een aantal van hen heeft hier zelfs de eerste baan aan overgehouden. 

Dus ben jij nog op zoek naar een leuke stage in een hotel op één van de mooiste plekjes in Zeeland, waar je alle kneepjes van het vak kunt leren en dat continu bezig is met innoveren en inspireren, waar je echt onderdeel bent van het team en jouw inbreng en inzet enorm wordt gewaardeerd? Samen kijken we graag naar de mogelijkheden binnen Villa Magnolia. 

Vacature: Oproep/weekend/vakantiekracht huishouding

Functieomschrijving:
Oproep-/weekend-/vakantiekracht huishouding

Werkzaamheden:
- Verblijfsgereed maken van gastenkamers
- Schoonmaken van gangen en trappen
- Incidenteel helpen met overige werkzaamheden

Functie-eisen:
Villa Magnolia is op zoek naar een hardwerkende oproep-/vakantiekracht, die het geen probleem vindt om in de weekenden te werken. Je vindt gastvrijheid belangrijk, bent flexibel en werkt graag in teamverband. Ervaring is niet noodzakelijk! Je bent op zoek naar werk voor een langere periode.

Arbeidsvoorwaarden:
De werktijden liggen tussen 8.30 en ca. 12.30 uur, maar we bieden graag werk op maat aan, dus in goed overleg kijken we graag samen naar de mogelijkheden!
- De dagen van de week kunnen in onderling overleg worden vastgesteld
- Ideaal te combineren met bijvoorbeeld studie
- Je werkt als oproepkracht met een 0-uren contract. In overleg zul je tussen de 4 en 20 uur per week kunnen werken
- Een leuk extraatje: wanneer je als jeugdige werknemer minimaal 180 uur werkt tussen 1 juni en 30 september krijg je een bonus van 15% van je verdiende salaris.

Vacature: Medewerker ontbijt 

Functieomschrijving: 
Medewerker ontbijt 

Werkzaamheden: 
-
Het opstarten, draaien en afsluiten van het ontbijt
- Het ontvangen en placeren van gasten 
- Serveren van koffie en thee 
- Het afruimen van de ontbijttafels 
- Mise en place voor het ontbijt van de volgende dag
- Schoonmaakwerkzaamheden in de orangerie 

Functie-eisen:
Villa Magnolia is op zoek naar een representatieve en enthousiaste medewerker voor het ontbijt. Als medewerker ontbijt ben jij het visitekaartje van Villa Magnolia en weet je onze gasten te enthousiasmeren met je kennis over het hotel, de producten en haar omgeving. Met veel passie zorg je ervoor dat de gasten met een onvergetelijke ervaring naar huis gaan. Je bent iemand die het geen probleem vindt om in de weekenden en tijdens feestdagen te werken. Je vindt gastvrijheid belangrijk, je bent flexibel en stressbestendig. Horeca ervaring is een pré en beheersing van zowel de Nederlandse als de Duitse taal. De functie die wij aanbieden is voor langere periode.

Arbeidsvoorwaarden: 
- Je werktijden liggen gemiddeld tussen 07:00 en 14:00, maar in onderling overleg kijken we graag samen naar de mogelijkheden
- Ook de dagen van de week kunnen in onderling overleg worden samengesteld
- Je werkt als oproepkracht met een 0-uren contract. Je zult minimaal 10 uur in de week ingezet worden en waar mogelijk kunnen dit er meer zijn
We bieden graag werk op maat aan, dus in goed overleg kijken we graag samen naar de mogelijkheden! 

Vacature: Medewerker technische dienst 

Functieomschrijving: 
Medewerker technische dienst 

Werkzaamheden: 
- Het in operationele staat houden van de voorzieningen op het landgoed en in de gebouwen zelf 
- Je stelt onderhouds- en prioriteitenplanning op
- Je treedt op als adviseur van de eigenaar voor, en projectleider van, grootschalige projecten 
- Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de borging van veiligheidsaspecten zoals brand- en legionellapreventie binnen het bedrijf
- Je verricht reparatie-, schilder en onderhoudswerkzaamheden 
- Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor buitenfirma's bij planmatig onderhoud en assisteert hen in de uitvoering 
- Je bent verantwoordelijk voor ICT, groenbeheer (uitgevoerd door onze hovenier), duurzaamheid en energietransitie. 

Functie-eisen: 
Je bent enthousiast, accuraat en communicatief zeer vaardig. Je bent een echte trouble-shooter en je weet alle uitdagingen die je tijdens je dienst tegen komt, op professionele en positieve wijze op te lossen. Jij hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten en collega’s te verrassen met jouw gastvrijheid, trots op ons landgoed en passie voor het vak.

Je hebt minimaal MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau en beheerst gangbare technieken op het gebied van ten minste twee vakgebieden (bouw, elektra, gas/water e.d.). Je hebt toepassingsgerichte kennis van automatisering, horeca-gerelateerde veiligheids- en milieuaspecten en voorzieningen en (wettelijke) rapportages. Je voldoet aan de eisen zoals weergegeven in NEN 3140 op het niveau van installatieverantwoordelijke en beschikt over een rijbewijs, diploma BHV en sociale hygiëne of bent bereid deze te behalen.

Wij bieden graag werk op maat aan, dus in goed overleg kijken we graag samen naar de mogelijkheden wat betreft arbeidsvoorwaarden. Breng eigen visie en ervaring mee en wij horen graag van je!