Ruime studio's

De studio’s en penthouses van Villa Magnolia geven u de kans om uw eigen verblijf vorm te geven. De zonnige en ruime vertrekken zijn speciaal ontworpen voor een zelfvoorzienende vakantie. De aankomsttijd is tussen 14.00 uur en 17.30 uur. Indien u vroeger of later aan wilt komen is dit mogelijk na telefonisch overleg, minimaal 24 uur van te voren.

Als u op zoek bent naar een duurzaam verblijf hoeft u niet verder te kijken. Onze studio’s zijn onze meest duurzame accommodaties. Alle schoonmaakmiddelen en wasmiddelen zijn ecologisch, evenals de doucheproducten die u in de badkamer aantreft. Bij het boeken van een studio zitten ontbijt en schoonmaak niet inbegrepen, maar mocht u willen genieten van een beetje extra luxe, dan kunt u gebruik maken van het luxe ontbijtbuffet in de Orangerie. Dit kan worden bijgeboekt voor het gehele verblijf voor € 14,95 per volwassene per dag en als u ter plaatse reserveert of slechts voor enkele dagen, dan betaalt u  € 17,95 per volwassene. Voor kinderen van 3 tot 11 jaar kost het ontbijt € 7,45 (vooraf gereserveerd) en ter plaatse € 8,95.

Bij de bouw van de studio’s in 2003 is rekening gehouden met energyefficiency en de vertrekken zijn dan ook optimaal geïsoleerd. Villa Magnolia maakt gebruik van groene stroom die wordt opgewekt uit zon- en windkracht. Een van de oudste biologische boerderijen van Nederland bevindt zich in de nabijheid van Villa Magnolia. Er zijn dus volop mogelijkheden voor u om te genieten en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame omgeving.

Penthouse's

Studio's

Kleine studio's