Gaat u er alleen op uit? U bent bij ons van harte welkom! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom én thuis voelt in Villa Magnolia, of u nu samen of alleen reist. Wij ontvangen veel gasten die alleen reizen en ook veel gasten die jaarlijks – of zelf meerdere keren per jaar – terug komen. Dit betekent voor zowel ons, als voor onze gasten, veel vertrouwde en bekende gezichten.

U krijgt tijdens een verblijf bij ons echt de tijd om te ontspannen of juist te ontdekken. Ga er met de fiets op uit of maak een wandeling in het nabij gelegen natuurgebied ‘de Manteling’ of ‘Oranjezon’ om de drukte van alle dag te ontsnappen. Of bezoek juist één van de bruisende, historische steden of één van de vele culinaire parels die Walcheren rijk is om vervolgens ‘thuis’ te komen in één van onze warme, huiselijke verblijven. Uw gastheer- of vrouw kent de omgeving als geen ander! Vraag hen gerust om tips en aanbevelingen, zij delen deze graag die aansluiten bij uw persoonlijke interesses.

Voor eenpersoonsgebruik van de meest van onze accommodaties verblijft u bij ons tegen gereduceerd tarief. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en ’s ochtends kunt u aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt. Liever een eigen keuken? Kies dan voor één van onze studio’s. Reserveren kan direct online via onze reserveringspagina. Natuurlijk kunt u ook contact op nemen met onze receptie. Zij helpen u graag met het vinden van een accommodatie die aan uw wensen voldoet!