Stelt u zich eens voor: rust, ruimte, eindeloze wandelingen en thuiskomen in de comfort en warmte van Villa Magnolia. Ieder seizoen brengt nieuwe ontdekkingen met zich mee en zo ook de wintermaanden in Oostkapelle. Geniet van een ontspannen verblijf en laat u verrassen door onze gastvriendschap, het Zeeuwse landschap en de charme van het landgoed met onze winteraanbieding; boek drie nachten en u krijgt de derde nacht van ons cadeau (2+1 gratis). Het winteraanbod geldt voor de kamers in Villa Magnolia, de suites en de kamer in de boerderij. 

Niet onbelangrijk: ook in de wintermaanden kunt u genieten van al heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Wij hebben een overzicht gemaakt met restaurants die geopend zijn (ook doordeweeks) en delen deze graag met u!

Het winteraanbod is geldig:

  • van 09/01/2022 tot 25/02/2022
  • van 01/03/2022 tot 10/04/2022
  • van 06/11/2022 tot 23/12/2022

Reserveren kan online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid. De uniforme annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing en het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen op onze reserveringspagina.Heeft u vragen? Neem dan alstublieft contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.