We staan nog maar aan het begin van de renovatie, maar het is nu al mogelijk om uw verblijf in de nieuwe studio’s te boeken. In mei vieren we de officiële opening maar van 21 maart tot 29 april 2022 kunt u de nieuwe studio’s tijdens de soft opening alvast uitproberen met onze Studio Special; boek drie nachten in een studio of penthouse en u krijgt de derde nacht van ons cadeau (2+1 gratis).

Reserveren kan online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid (m.u.v. 8 tot 18 april 2022).

De vernieuwde studio’s worden voorzien van een volledig nieuw interieur en persoonlijke buitenruimtes met als uitganspunten privacy, vrijheid, rust en verbinding met het Walcherse landschap. Een natuurlijk onthaastingsplek, ongeacht het seizoen.

Bekijk vooral hieronder de informatie pagina dat kort – visueel en tekstueel – weergeeft wat u kunt verwachten.

Informatiepagina NL

Wilt u er voor langere tijd even tussenuit in een andere omgeving? Om te ontspannen, voor werk, om uw creativiteit de vrije loop te laten of inspiratie op te doen? Ook voor langere verblijven - ook wel extended stay genoemd - kunt u bij Villa Magnolia terecht.

Wanneer u vier weken in een kleine studio, studio, penthouse of in één van de vakantiehuizen verblijft (linkjes invoegen), betaalt u slechts 2,5 week. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en comfortabel voor een langer verblijf. Zo beschikken ze allemaal over een eigen keuken en badkamer, voldoende kastruimte en niet onbelangrijk; de service van een hotel en de huiselijkheid van thuis.

Deze extended stay aanbieding is geldig:

• van 09/01/2022 tot 08/04/2022
• van 06/11/2022 tot 23/12/2022

Doordat de actie geldig is in de rustigere periodes van het jaar biedt dat juist de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de prachtige omgeving. Maak een wandeling door de manteling, waai uit langs de kustlijn, bezoek één van de historische steden die Zeeland rijk is of trek u in alle rust terug in uw eigen verblijf.

Reserveren is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid. Voor een reservering met de extended stay aanbieding vragen wij u om een aanbetaling van 100% en zijn de reserveringsvoorwaarden van de Non-Refundable Rate van kracht. Dit betekent dat de reservering niet geannuleerd of gewijzigd kan worden. Neemt u alstublieft contact met ons via +31 (0) 118 – 581980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere informatie en voor het boeken van deze aanbieding.

Of u nu graag uw wandelschoenen aantrekt, de fiets pakt of achterover leunt met een drankje in de hand en een goed boek: geniet van de ruimte, rust en unieke omgeving van Villa Magnolia die u de pauze geeft waar u naar opzoek bent.

Een korte vakantie kan wonderen doen en daarom kunt u dit voorjaar en najaar genieten van een welverdiende mini-break. U krijg van ons een nacht cadeau als u aankomt op zondag en vertrekt op vrijdag. U boekt dus 4 nachten en ontvangt de vijfde aansluitende nacht gratis als u verblijft in de villa of suites. Door een midweek in Villa Magnolia te verblijven heeft u net even wat meer tijd om de omgeving te ontdekken en tot rust te komen dan wanneer u een weekend op bestemming bent. U kunt onze midweekaanbieding boeken van 26/03/2022 tot 02/07/2022 en van 19/09/2022 tot 07/11/2022

Reserveren is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid. Het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen op onze reserveringspagina. Neemt u alstublieft contact met ons via +31 (0) 118 – 581980 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor verdere informatie en voor het boeken van deze aanbieding.

Stelt u zich eens voor: rust, ruimte, eindeloze wandelingen en thuiskomen in de comfort en warmte van Villa Magnolia. Ieder seizoen brengt nieuwe ontdekkingen met zich mee en zo ook de wintermaanden in Oostkapelle. Geniet van een ontspannen verblijf en laat u verrassen door onze gastvriendschap, het Zeeuwse landschap en de charme van het landgoed met onze winteraanbieding; boek drie nachten en u krijgt de derde nacht van ons cadeau (2+1 gratis). Het winteraanbod geldt voor de kamers in Villa Magnolia, de suites en de kamer in de boerderij. 

Niet onbelangrijk: ook in de wintermaanden kunt u genieten van al heerlijks dat Zeeland culinair te bieden heeft. Wij hebben een overzicht gemaakt met restaurants die geopend zijn (ook doordeweeks) en delen deze graag met u!

Het winteraanbod is geldig:

  • van 09/01/2022 tot 25/02/2022
  • van 01/03/2022 tot 10/04/2022
  • van 06/11/2022 tot 23/12/2022

Reserveren kan online via onze reserveringspagina en is op basis van de standaardkamerprijs en beschikbaarheid. De uniforme annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing en het arrangement is niet geldig tijdens feestdagen en vakanties. Bekijk een overzicht van de door Villa Magnolia gehanteerde feestdagen op onze reserveringspagina.Heeft u vragen? Neem dan alstublieft contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.