Overwinteren in Villa Magnolia

Zoals u inmiddels van ons gewend bent bieden wij u ook dit jaar weer een speciaal winterarrangement aan van 5 november 2017 tot 23 maart 2018: boek een weekend of midweek in een studio of penthouse en betaal slechts twee nachten (bij een midweek is zelfs de vierde nacht kosteloos). Zo verblijft u al in een Kleine Studio voor €176 per weekend of midweek. Aankomst is mogelijk op vrijdag of maandag (met uitzondering van de Kerst- en Nieuwjaarsperiode en Carnaval).

Deze winter zijn ook de kamers in Villa Magnolia, de suites en kamer in de boerderij en de vakantiewoningen geopend. Om u optimaal van deze mogelijkheid te kunnen laten genieten geldt ook hier ons 2+1 aanbod: boek twee nachten en ontvang de derde aansluitende nacht gratis. Zo verblijft u al in een tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt voor €196,- voor drie nachten. Voor kortere verblijven zijn speciale prijzen beschikbaar. Informeer hiernaar bij onze medewerkers.

Zorgen over het aantal restaurants dat geopend is tijdens de wintermaanden hoeft u zich niet te maken; bij aankomst in Villa Magnolia geven wij u graag een overzicht van de mogelijkheden.

Voor verdere informatie en reserveringsvoorwaarden neemt u alstublieft contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reserveer hier