Waan u voor even in en rondom Villa Magnolia en ervaar het 'Magnolia gevoel' vanuit een ander perspectief. Onderstaande video neemt u in vogelvlucht mee en laat u al het moois zien wat Villa Magnolia te bieden heeft en uniek maakt! Veel dank aan Andy Troy Multimedia voor het maken van deze prachtige video. Hopelijk geniet u er net zo van als wij!  

December 2020

In deze nieuwsbrief blikken we kort terug op 2020, wordt onze samenwerking met restaurant 'de Werf' benoemd (welke helaas niet door kan gaan vanwege de huidige Corona maatregelen), delen wij onze najaars favorieten en brengen we u op de hoogte van onze winteraanbieding! Lees hier de nieuwsbrief

Mei 2021

Dag winter blues en hallo zonnige verblijven! We zitten middenin de lente en dat is nou net waar we aan toe zijn. We delen dan ook graag onze favoriete adressen waar u heerlijk op het terras kunt vertoeven en om de lente te vieren kunt u uw voorjaars getaway plannen met ons midweerk arrangement! Lees hier de nieuwsbrief 

Oktober 2021 
De herfst is begonnen en ook dit 'gouden' seizoen heeft zijn charmes en maakt dat villa Magnolia en haar prachtige omgeving ook in het najaar een fijne plek zijn. Een korte vakantie kan wonderen doen en daarom kunt u dit najaar gebruik maken van ons midweekarrangement (4+1) Lees hier over meer in de nieuwsbrief  

November 2021 
Deze nieuwsbrief staat in het teken van onze winteraanbieding: boek twee nachten in een kamer in de Villa of boerderij 't Hof janse en de derde nacht is een cadeautje van ons! Lees hier de nieuwsbrief voor meer informatie en de voorwaarde. 

Genieten in eigen (Zee)land
Er blijft altijd iets nieuws te ontdekken tijdens uw verblijf in Villa Magnolia, ongeacht het seizoen. Zo is er ook in de koudere maanden van het jaar veel te zien en te beleven in de omgeving van Villa Magnolia. We hebben onze favorieten op een rijtje gezet en delen deze graag met u! Want hoe fijn is het om er even tussenuit te gaan in eigen land? Uitwaaien aan zee, wandelen door de manteling of leuke adressen in een andere stad ontdekken. Ook dichtbij huis, maar in een andere omgeving kunt u het vakantiegevoel ervaren. Even volledig ontspannen en genieten van al het moois wat Zeeland te bieden heeft!

Eindeloze wandelingen
Geniet van een wandelingen op een zonnige winterdag in de warme middagzon. Zo kunt u in Oostkapelle eindeloze wandelingen maken door natuurgebied ‘De Manteling’ dat zich kilometers uitstrekt langs de kust. Een tip van onze medewerkster Joan van de receptie is om te wandelen van Zoutelande naar Dishoek. U wandelt dan tussen de één na hoogste duinen van Nederland én ook niet onbelangrijk; onderweg zijn er verschillende strandpaviljoens waar u een koffie to-go kunt afhalen met wat lekkers.
Een bezoek aan natuurgebied ‘Oranjezon’ is ook een echte aanrader! Het is natuurgebied is een voormalig waterwingebied en hier kunt u meerdere wandelroutes vinden (onder de 10 kilometer). Misschien komt u zelfs oog in oog te staan met een damhert of ree..Fietsen
Een favoriet blijft toch wel om er op uit te gaan met de fiets. De fietsroutes van Zeeland leiden u door een landschap van water, kronkelende paden, duinen, beboste buitenplaatsen, polders met historische dijkjes, boeren dorpen en oude steden. Ze zijn allemaal het ontdekken waard en uitgefietst raakt u nooit! Het is mogelijk om fietsen te huren bij Villa Magnolia (zowel elektrische als gewone) en bij de receptie zijn fietsroutes te verkrijgen of stel uw route gemakkelijk zelf samen via het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk.

Musea met hun eigen verhaal
Zeeland is rijk aan historie en aan musea! Zij brengen elk met hun eigen verhaal de geschiedenis tot leven. Bezoek bijvoorbeeld het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk waar u in de geschiedenis stapt van de Watersnood van ’53 tot aan nu, verteld door mensen die het zelf hebben meegemaakt. Of laat u rondleiden la
ngs topstukken in het Zeeuws Museum wat zich in het centrum van Middelburg bevindt. Het geeft een rijk beeld van de geschiedenis en de cultuur van Zeeland en geven betekenis aan het Zeeuwse erfgoed.

Meer een liefhebber van moderne kunst? Museum en expositieruimte de Vleeshal in het oude stadhuis aan de Markt in Middelburg brengt het verleden en heden samen. De bijzondere ruimte waarin tentoonstellingen en projecten rond hedendaagse beeldende kunst te zien zijn, wordt gekenmerkt door haar uitgesproken Gotische architectuur. Het zal een bezoek aan Middelburg net een beetje extra geven.
Dichterbij de Villa bevindt zich Terra Maris; museum voor natuur & landschap van Zeeland. Het museum is gevestigd in de voormalige orangerie van kasteel Westhove, gelegen in natuurgebied De Manteling. Een afwisselende en levendige tentoonstelling neemt u mee door het rijk gevarieerde Zeeuwse landschap van toen en nu. Ook erg leuk om met kinderen te bezoeken!

Houdt er rekening mee dat u bij de meeste musea van te voren een online ticket moet aanschaffen en een tijdsblok moet reserveren!

Historische steden
Om te winkelen kunt u het beste de monumentale stad Middelburg bezoeken. De stad bruist en heeft zijn historische karakter nooit verloren. Duik vooral ook de afgelegen steegjes in en ontdek de leukste boetiekjes. Daarnaast is een bezoek aan de grootste boekhandel van Zeeland ‘De Drukkerij’ aan te raden!
In het prachtige kleine stadje Veere vindt u de geschiedenis letterlijk op straat. Dwalend door de straten ziet u overal historische panden met karakteristieke gevels. Rondom het centrum kunt u wandelen vindt u eeuwenoude stadswallen waar een wandelpad overheen loopt. Geniet van het weidse uitzicht en de groene omgeving en wandel vooral ook even langs het gezelligste plekje in Veere; de sfeervolle stadshaven.Zoals u leest heeft de omgeving van Villa Magnolia u heel veel te bieden, maar op sommige dagen (zeker tijdens de gezellige herfstdagen) is het soms net zo fijn om binnen te blijven en tot rust te komen op uw hotelkamer. Ook dat kan heel goed in onze verschillende accommodatie types. De kamers in de Villa zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst ligt er een overzicht van onze favoriete restaurants in de omgeving waar u maaltijden kunt afhalen en laten bezorgen. De studio’s en vakantiehuizen zijn zelfvoorzienend waardoor u eigenlijk de deur niet uit hoeft en in de boerderij komt u ontspannen genieten in luxe.

Call me back

We are happy to help you between 8.30 and 17.30. Do not forget to add your country code?
Please enter a valid phone number.
Please enter a valid name.
Ongeldige invoer