Kinga Orangerie

Kinga

Kinga is sinds mei 2016 werkzaam bij Villa Magnolia en ze is eigenlijk altijd wel in de Orangerie te vinden. Zij verzorgt hier dagelijks het ontbijt voor zorgt zo voor een goed begin van uw dag! Bijna alle dagen van de week staat ze voor u klaar en met haar creativiteit en passie voor eten is zij in de Orangerie echt op haar plek. Ze verwelkomt u graag met een gastvrij onthaal! 

Favoriete plaats in Villa Magnolia 

De tuin is een favoriete plek van Kinga en dan vooral het gedeelte van de tuin waar je vnauit de Orangerie op kijkt. Dit, omdat je vanuit hier een mooi zicht hebt op alle tuinen, de orangerie en de Villa. Ieder maand en soms zelf iedere dag ziet ze de tuin veranderen waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Daarnaast kan natuurlijk de Orangerie niet ontbreken als favoriet, want dit is toch ook echt wel ‘haar plekje’ waar ze graag komt!

Tip voor de gast 

Kinga is gek op natuur en dan vooral op bloemen. Een plekje dat ze dan ook graag met u deelt is de Middellandse Zeetuin waar u zich even waant in mediterrane sferen.  Ze komt hier zelf graag om mooie plaatjes te schieten en leuk om te weten: ze houden er ook open dagen. Daarnaast raadt Kinga aan om een wandeling te maken door de manteling en om de Zeeuwse festivals in de gaten te houden, want die zijn zeker een bezoekje waard!