Arthur Feenstra Technischer Dienst

Arthur Feenstra

Sinds november 2022 is Arthur werkzaam bij Villa Magnolia als medewerker technische dienst. Sinds zijn 20ste was Arthur werkzaam in de logistiek/offshore. Tijdens zijn vrijwilligerswerk bij het Zuid Hollandse Landschap kwam hij erachter dat hij werken in de natuur met zijn handen het leukste vindt om te doen. Zo kwam hij terecht bij Villa Magnolia en nu is hij verantwoordelijk voor het in staat houden van ons prachtige landgoed van 4,5 hectare en de gebouwen zelf. Het verrichten van van reparatie-, schilder, - en onderhoudswerkzaamheden is dagelijks aan de orde. Ook houdt hij zich bezig met het beheer van de veiligheidsaspecten zoals brand- en legionellapreventie. Elke dag is anders voor Arthur! 

Favoriete plaats in de Villa

Arthur is vaak buiten op het landgoed te vinden. Zijn favoriete plek van Villa Magnolia is dan ook de prachtige tuinen. En dan vooral in de vroege ochtend, als het dauw nog op het land ligt, het erg stil is en de zon langzaam opkomt.

Tip voor de gast

Arthur is geboren in Den Haag, maar vanaf zijn 23ste woonachtig in Zeeland. Na al die tijd is Arthur nog steeds onder de indruk van de Deltawerken; een engineering hoogstandje waarvan er nergens op aarde een tweede te vinden is. Een tip van Arthur is om dan aansluitend te gaan lunchen of te dineren bij Seafarm aan de voet van de Oosterscheldekering.